Akcija!

Nahrbtnik Raidlight Olmo 20 L

119.95 89.95

Prostoren tekaški nahrbtnik

Ni na zalogi

delllllli

Email
Šifra: GRGMB39 10W0TU Kategorija:

Opis

RM020 U.131P  nahrbtnik Ultra Olmo 20

Raidlight je že 12 let specialist za puščavske etapne teke. Sedaj je na voljo že tretja popravljena različica modela Olmo 20. Združuje vse najboljše iz celotne serije nahrbtnikov Olmo. Vse to znanje in izkušnje iz ekstremnih puščavskih razmer, združeno v tem nahrbtniku nam še kako prav pride na katerikoli naši avanturi, kjer rabimo prostoren nahrbtnik. Številne možnosti razporeditve prtljage, nam omogočajo, da so nujne stvari vedno pri roki, gibanje pa je kljub veliki teži prtljage kar se da neovirano.

Nahrbtnik Olmo 20 je v prvi vrsti namenjen daljšim trail tekom. Prostoren zadnji del in pa veliko dodatnih žepkov v stranskem in prsnem delu omogočajo, da si vsak po svojih željah razporedi opremo. Raidlaitov koncept z dvema  nosilcema za Raid bidone  na prsnem delu naramnic poskrbita za enakomernejšo razporeditev teže.

Naramnice- sprednji del:

2 nosilca za bidone

2 žepka z zadrgo (gel, bar, foto, mobilnik…)

2 mrežasta žepka na nosilcih za bidone (gel, bar…)

Narimnici sta zračni in dodatno podloženi

 

Hrbtni del:

Prostorni glavni del je zaradi lažjega dostopa razdeljen na dva dela. V večjem osrdnjem delu je dodatna pregrada za meh za hidracijo. Na zunanji strani je tudi dodaten manjši žepek z zadrgo (dokumenti…).  Na levi in desni sta tudi prostorna dodatna stranska žepka z zadrgo, nameščena tako, da ju lahko dosežemo ne da bi nahrbtnik sneli z hrbta. Prostor za prtljago lahko s pomočjo nameščenih elastičnih trakov stisnemo, tako, da se nam nahrbtnik tesneje prilega tudi kadar ni poln. Na zunanji strani nameščeni nosilci nam omogočajo pritrditev dodatne prtljage (spalna vreča…).

bidoni in meh niso priloženi

Možnost dodatne opreme: dodatna prednja torbica  4 L

Volumen: 20 L

Teža: 585g

ena številka, unisex

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nahrbtnik Raidlight Olmo 20 L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja