Akcija!

Ultragen – 1365 g

54.99 49.95

Počisti

delllllli

Email
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Ultragen – 1365 g

Ultragen je najbolj dovršena regeneracijska formula za vzdržljivostne atlete, temelječa na sinergističnih sestavinah, ki v ustreznih oblikah in razmerjih znižujejo fizično ter psihološko obremenitev in omogočajo kar najhitrejše “celjenje” mikropoškodb. Ultragen vsebuje najboljši hidrolizat sirotke, hidrate, vitamin in elektrolite v ustreznih oblikah in razmerjih ter kar 6g glutamina na odmerek.

V prvih 30. minutah, ko se odpre t.i. anabolično okno, je potrebno v telo spravit vsa potrebna mikro in makrohranila, hkrati pa znižati stresni odziv in popraviti njegove negativne posledice. Rezultate Ultragena vam bo nanizal vsak njegov uporabnik – manj bolečin in manjša izčrpanost, brez pojava neprijetnih mišičnih krčev, več energije naslednji dan, manj pretreniranosti in poškodb ter nasploh boljši napredek.

Ultragen je najbolj prepoznan regeneracijski napitek na svetu. “Hitri” ogljikovi hidrati v kombinaciji z elektroliti, hidrolizat sirotkinih beljakovin in dodatek BCAA ter glutamina tvori popolni regeneracijski pristop k vsakemu atletu, ki cilja na sam vrh.

Dodatne informacije

okus

Cappuccino, Vanilija, Pomaranča