Akcija!

Nahrbtnik Raidlight Olmo 5

89.95 79.95

Ni na zalogi

delllllli

Email

Opis

Nahrbtnik Raidlight Olmo 5

Raidlight je že 12 let specialist za puščavske etapne teke. Sedaj je na voljo že tretja popravljena različica modela Olmo 5.  To je najmanjši nahrbtnik iz serije Olmo (20L, 12L in 5L).Združuje vse najboljše iz celotne serije nahrbtnikov Olmo. Številne možnosti razporeditve prtljage, nam omogočajo, da so nujne stvari vedno pri roki, gibanje pa kar se da neovirano.

Nahrbtnik Olmo 5 je v prvi vrsti namenjen daljšim trail tekom. Prostoren zadnji del in pa veliko dodatnih žepkov v stranskem in prsnem delu omogočajo, da si vsak po svojih željah razporedi opremo. Raidlaitov koncept z dvema  nosilcema za Raid bidone  na prsnem delu naramnic poskrbita za enakomernejšo razporeditev teže.

Naramnice- sprednji del:

2 nosilca za bidone

2 žepka z zadrgo (gel, bar, foto, mobilnik…)

2 mrežasta žepka na nosilcih za bidone (gel, bar…)

Narimnici sta zračni in dodatno podloženi

 

Hrbtni del:

Prostorni glavni del je zaradi lažjega dostopa razdeljen na dva dela. V večjem osrdnjem delu je dodatna pregrada za meh za hidracijo. Na zunanji strani je tudi dodaten manjši žepek z zadrgo (dokumenti…).  Na levi in desni sta tudi prostorna dodatna stranska žepka z zadrgo, nameščena tako, da ju lahko dosežemo ne da bi nahrbtnik sneli z hrbta.

bidoni in meh niso priloženi

Volumen: 5 L

Teža: 390g

ena številka, unisex

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nahrbtnik Raidlight Olmo 5”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja