POWER PROTEIN VREČKA 35 G

3.78

Počisti

delllllli

Email
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

POWER PROTEIN VREČKA 35 g

Hitra regeneracija je pol uspeha! Power Protein je napitek za okrevanje, ki vsebuje štiri esencialne naravne vrste beljakovin (proteinov) za hitro regeneracijo.

Spoznajte glavne igralce: visoko molekularne – počasi razpoložljive, ter hidralizirane beljakovine, ki so hitro na voljo. Zmešaj oboje v pravem razmerju in kar dobiš je; najboljši napitek za okrevanje, ki je veliko boljši kot katerikoli drugi. Pomoč, ki je na voljo telesu preko najpomembnejših gradbenih kock – aminokislin, ki zanesljivo oskrbujejo organizem takoj po zaključenem fizičnem naporu, kakor tudi ure pozneje. Zaradi tega je okrevanje po intenzivnih športnih aktivnostih zelo pospešeno.

Pri športu igra regeneracija pomembno vlogo. Čim krajše je obdobje regeneracije, tem hitreje lahko telo nadaljuje z vajo. Saj tako čas po vaji dejansko postane čas pred vajo (pre and post workout). Power Protein deluje kot polnilec prazne baterije. Prav tako pomaga tudi pri preprečevanju (hudih) bolečin v mišicah.

LASTNOSTI:

– Visoko kakovostni proteini, primerni za zaščito mišic in regeneracijo,

– lahko prebavljivi in z visoko absorpcijo,- izjemno hitra in pospešena regeneracija,

– visoka vsebnost Glutamina in BCAA,

– odlična topnost,

– dolgotrajen učinek,

– bogat z hidroliziranimi beljakovinami.

PRIPOROČILO ZA PRIPRAVO IN UČINKOVITO REGENERACIJO: Za optimalno regeneracijo, takoj po aktivnosti (5min) zaužijemo 1 napitek Power Proteina zmešanega z nizko maščobnim mlekom ali vodo (zmešamo; 1napitek = tri merice Power Protein (35g) in 300ml tekočine). Za zaščito mišic med športno aktivnostjo, zaužijte 1 napitek 15min pred začetkom aktivnosti.

PAKIRANJE: škatla z vrečkami (10x35g), Doza 750 g, Vreča: 2,0 kg

OKUSI: Vanilja, Čokolada

Dodatne informacije

okus

vanilija, čokolada

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “POWER PROTEIN VREČKA 35 G”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja