Akcija!

BOOSTER 35g

3.12 2.99

Ni na zalogi

delllllli

Email
Kategorija:

Opis

BOOSTER 35g

V majhnih ”flaškah”, je močan ”strup”! BOOSTER je okrepčilni napitek z dodatkom kofeina, obogaten z L-Karnitinom in aromno mešanico izbranih zelišč in začimb, katere dajejo napitku specifičen mešanico okusa kole ter limone. Že po enem požirku začutimo ”BIG-BANG” – spodbudo kofeina! Prav zaradi te lastnosti je izdelek odličen vir energije za zadnje pol ure katerekoli podaljšane vadbene aktivnosti. Prav tako ga lahko varno pijemo na začetku vadbe, kar nam omogoča takojšnjo vrhunsko pripravljenost. Že ena sama doza pripravka zagotavlja takojšen dvig telesne vzdržljivosti, zmanjšanje občutka utrujenosti ter jasen in osredotočen um.

Ta majhna ”flaška” je vse, kar je potrebno, da kombinacija kofeina in ogljikovih hidratov začne takoj delovati – kot ojačevalec telesne zmogljivosti, zmanjševalec občutljivosti na utrujenost in vzdrževanja čistih ter osredotočenih misli.

Kofein je bil pred leti v vrhunskem športu opredeljen kot nedovoljeno poživilo, če je bil zaužit nad dovoljenimi količinami. V letu 2004 so bile omejitve odstranjene in od takrat je kofein uradno dovoljen. Kljub temu pa je priporočljivo uživanje naravnih sestavin kave, čaja, kakava in Guarana jagod v manjših količinah. Količina kofeina v vsakem energetskem napitku je približno enaka štirim Expressom. Posamezniki, ki se na splošno izogibajo kofeina, bodo s tem napitkom doživeli se močnejši ”BANG” učinek.

LASTNOSTI:

– energijski boost,

– med športniki zelo priljubljen, uporabljen tudi na najzahtevnejših preizkušnjah – Tour de France,

– v času delovanja polek energije zviša tudi koncentracijo,

– čas delovanja do 1/2 ure.

PRIPOROČILA ZA UPORABO: pri daljših preizkušnjah zaužijte en odmerek (35g) v 45min pred zaključkom. Za krajše preizkušnje (do 30min trajanja) zaužijte en odmerek 15min pred začetkom.

SVETUJEMO: zaradi visoke vsebnosti kofeina ga uživajte zmerno. Za odrasli in mladostnike kateri ne uživajo kave oz. izdelkov ki vsebujejo kofein, priporočamo da zaužijejo le ½ ampule naenkrat. Ne priporočamo uporabe srčnim bolnikom, nosečim in doječim ženskam, ter otrokom pod starostjo 14ih let!

PAKIRANJE: škatla z napitki v ampulah (9x35g)

OKUSI: mešanica kole in limone

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BOOSTER 35g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja