Pivo Stezičar lager 0,5L

2.20

Ni na zalogi

delllllli

Email
Kategorija:

Opis

Pivo Stezičar lager

svetlo nefiltrirano in nepasterizirano

Ultramaratonca Katka in Toni si že 5 let nabirata pivovarske izkušnje v svoji mali „garažni“ pivovarni. Sedaj s pomočjo pivovarskega mojstra Andreja in njegove male pivovarne lahko končno ponudita vsem ljubiteljem piva 3 vrste njunih najljubših piv.

 

Ljubitelji stezičenja se imenujejo stezičarji (s tujko trail runner ali hiker). Hitrost ni pomembna, eni hodijo po stezicah počasi, drugi lahkotno tečejo, tretji hitijo… Ne stezičijo samo od zore do mraka. Ko pade noč, si nadenejo čelko in se tako prelevijo v čelkraje. Na stezicah, na razgibanem terenu se vedno nabere veliko višinskih metrov, zato se stezičarji na koncu radi pohvalijo z opravljenimi višinci. Seveda se stezičarji asfaltu ne izogibajo za vsako ceno in tudi na kolo se radi usedejo, prav tako so cestni tekači in kolesarji občasno stezičarji.

Sestavine:

voda, ječmenov slad, kvas, hmelj.

Vsebuje gluten

Shranjujte v temnem in hladnem prostoru.

Alk: 4,9% vol

Neto količina:  500ml

Dostava:

zaradi občutljivosti steklene embalaže je cena dostava piva poleg redne cene 4,00€ na pošiljko višja za 0,45€ za vsako steklenico. V najkrajšem možnem času bomo poizkušali najti ugodejšo rešitev. Možen je brezplačen prevzem na sedežu trgovine. V osrednjem delu Slovenije je po dogovoru občasno možna tudi brezplačna dostava.

 

Za Tektonik Anton Vencelj s.p.

Šentvid  pri Stični 34,

1296 Šentvid pri Stični

Proizvaja in polni

EMV d.o.o.,  Mala pivovarna Kajtimar Trpinčeva 41, 1000 Ljubljana

1000 Ljubljana

Poreklo: Slovenija

 

Dodatne informacije

Teža 0.80 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pivo Stezičar lager 0,5L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja